Klurande på en meny i några dagar och sedan piff vid spisen. Huset som fylls med vänner, skratt och värme, att sitta och äta länge medan syrsorna spelar och augustimörkret sänker sig, lågorna från levande ljus som fladdrar i sensommarnatten; en guldstund att spara i sitt minne.
Förrätt
Lantchips med gräddfil och rom
Varmrätt
Marinerad lax och scampi på spett
Klyftpotatis
Mozarella och örtgratinerade baugetter
Limeaioli
Saffransaioli
Sallad med ungsbakade tomater, mozarella, egengjorda krutonger,rostade pinjenötter samt färsk spenat.
Efterrätt
En hallondröm: Frugans singoallakakor, hallonswisch och vaniljglass.
3 kommentarer:
Mmmm låter som en helt underbar kväll och ett fantastiskt sätt att fira in semestern på!!! <3 tack för en härlig kväll och som sagt, den sparar vi och tar fram under det mörka halvåret!
Kram
Låter otroligt gott! Ha en skön semester :-)
Kram
Låter väldigt gott det där...Eller rättare sagt LJUVLIGT..men du e ju såå duktig på mat och så.Ha en bra dag Kramiz Tina
Skicka en kommentar