söndag 7 augusti 2011

Att fira in semestern

Klurande på en meny i några dagar och sedan piff vid spisen. Huset som fylls med vänner, skratt och värme, att sitta och äta länge medan syrsorna spelar och augustimörkret sänker sig, lågorna från levande ljus som fladdrar i sensommarnatten; en guldstund att spara i sitt minne.

Förrätt
Lantchips med gräddfil och rom

Varmrätt
Marinerad lax och scampi på spett
Klyftpotatis
Mozarella och örtgratinerade baugetter
Limeaioli
Saffransaioli
Sallad med ungsbakade tomater, mozarella, egengjorda krutonger,rostade pinjenötter samt färsk spenat.

Efterrätt
En hallondröm: Frugans singoallakakor, hallonswisch och vaniljglass.



3 kommentarer:

Miss T:s Mom sa...

Mmmm låter som en helt underbar kväll och ett fantastiskt sätt att fira in semestern på!!! <3 tack för en härlig kväll och som sagt, den sparar vi och tar fram under det mörka halvåret!
Kram

Sofia sa...

Låter otroligt gott! Ha en skön semester :-)
Kram

Tina Andersson sa...

Låter väldigt gott det där...Eller rättare sagt LJUVLIGT..men du e ju såå duktig på mat och så.Ha en bra dag Kramiz Tina